Kiviteli tervek

A lakberendezési tervek kibontása a kivitelezők számára. Azaz olyan pontos, méretezett tervek készítése, amelyek mind az összes szakipar, mind a megrendelő számára egyértelművé teszik, mit hogyan és hova építsenek ki. Ezzel sok időt, pénzt és bosszúságot megspórolva az építkezés során.

Kiviteli terv típusok:

Építési/bontási terv

A bontandó falak jelölésével készítünk egy bontási tervet. Ez a kivitelező számára is hasznos, mert ebből tud majd következtetni az elszállítandó sitt mennyiségére és a bontási munkálatok mennyiségére és az árajánlatot pontosabban tudja elkészíteni számotokra. Az építési terv tartalmazza az új falakat külön jelöléssel. Ez is hasznos a kivitelező számára az elvégzendő munkamennyiség és az alapanyag számításához

Elektromos terv

A kivitelezőnek nagyon fontos, hogy elkészüljön az elektromos terv az összes kapcsoló, konnektor és a világító testek helyének jelölésével. Méretezve, pontos hely jelölésekkel és a kapcsolók típusának feltüntetésével.

Gépészeti terv

A gépészeti terv tartalmazza a fűtőtestek, légkondicionáló, csapok, WC-k és minden vízkiállás pontos helyét. Ez alapján a kivitelező ki tudja építeni a kiállásokat.

Burkolati terv

Segítünk a burkolatok kiválasztásában, megtervezzük a burkolati kiosztásokat, amiket látványterveken meg is mutatunk, végül pedig kiszámoljuk a szükséges mennyiségeket minden egyes elemből. A hideg burkolatokról készítünk burkolási tervet (falak és padlók), melyen jelöljük a pontos csempe használatot és a burkolat pontos helyeit.